aaa
rss

OCMW werft IT-deskundige aan

OCMW Kuurne werft aan

IT-DESKUNDIGE (M/V)

Contractueel – voltijds (deeltijdse tewerkstelling is bespreekbaar) – B-niveau

Functie:

Als lid van de dienst informatica ondersteun en help je bij de automatisering binnen de diverse diensten van de gemeente en het OCMW. Je staat in voor een betrouwbare werking, het beheer, onderhoud en verdere coherente ontplooiing van de informatieverwerkende middelen, netwerken en communicatiemiddelen.

Aanwervingsvoorwaarden: diploma bachelor in de informatica of gelijkwaardig door ervaring (zie alle aanwervingsvoorwaarden op onze website)

Wij bieden: - Een voltijds contract van onbepaalde duur– brutomaandwedde min. 2 460,78 en max. 4 146,34 euro – maaltijdcheques – fietsvergoeding – flexibele werktijdregeling – ruim verlofstelsel -hospitalisatieverzekering – nuttige ervaring wordt maximum 10 jaar gevalideerd

Een wervingsreserve die 2 jaar geldig blijft wordt aangelegd.

De selectieprocedure vindt plaats op volgende data:

- schriftelijk gedeelte: 10 november 2018

- mondeling gedeelte: 1 december 2018

Interesse ? Stuur uiterlijk tegen 23 oktober 2018 (poststempel ten laatste 22/10/2018) jouw kandidatuur via het verplicht inschrijvingsformulier en samen met een kopie van diploma of een gedetailleerde beschrijving van de relevante ervaring naar de voorzitter van het OCMW, Kortrijksestraat 2 8520 Kuurne.

Het inschrijvingsformulier (msword, 65.5 kB), de functiebeschrijving (vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 34.7 kB) en een volledig overzicht van de aanwervingsvoorwaarden en examenprogramma (vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 22.8 kB) kan je hier bekijken (klik door)

Meer info bij de personeelsdienst - tel 056/73 70 11 of 056/73.71.11


Terug naar alle nieuws