Budget

Hieronder vindt u de verschillende vormen van dienstverlening die door de sociale dienst aangeboden worden in het kader van uw budget.

Daarnaast kan u ook altijd bij ons terecht voor administratieve vragen rond papieren, het vragen om afbetaalplannen af te spreken met uw schuldeisers, advies,...

.

Budgetbegeleiding

Voor wie geen zicht meer heeft op zijn inkomsten en uitgaven, betalingsmoeilijkheden heeft en advies wil om weer orde op zaken te brengen.

Lees meer

Budgetbeheer

Voor wie geen zicht meer heeft op zijn inkomsten en uitgaven, betalingsmoeilijkheden heeft en hulp wil om weer orde op zaken te brengen. Betalingen gebeuren door een maatschappelijk werk(st)er

Lees meer

Budgetmeter

Via een budgetmeter betaal je vooraf voor je gas en elektriciteit. Je kan enkel het opgeladen krediet verbruiken. Een budgetmeter wordt enkel geplaatst als je geen contract meer hebt bij een gewone leverancier.

Lees meer

Collectieve schuldenregeling

Collectieve schuldenregeling is er voor mensen waarbij de schulden niet op duurzame wijze terugbetaald kunnen worden. Er moet een verzoekschrift neergelegd worden bij de arbeidsrechtbank.

Lees meer