UiTPAS

Heb jij al je UiTPAS ?

Wat ?

UiTPAS zuidwest is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen.

Voor wie ?

UiTPAS zuidwest staat op naam en is er voor iedereen vanaf 3 jaar. Je kan ermee terecht in de volgende gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem.
Met UiTPAS zuidwest kan je bovendien ook terecht in andere gemeenten buiten de regio (Gent, Oostende, Brussel, Aalst,…). 

Hoeveel kost een UiTPAS ?

Ga met je identiteitskaart langs bij de bibliotheek, de vrijetijdsdienst of het sportpark van Kuurne en koop een UiTPAS voor 3,00 EUR. Samen met de vrijetijdspas ontvang je meteen jouw extra welkomstvoordelen.

Welkomstvoordelen ?

Om je welkom te heten bij UiTPAS zuidwest ontvang je meteen een aantal voordelen. Deze staan op je UiTPAS en kan je bij de betreffende organisaties inruilen:

  • een gratis zwembeurt in een deelnemend zwembad
  • een gratis museumbezoek in een deelnemend museum
  • een gratis gadget uit je gemeente
  • 2,50 EUR korting bij een deelnemend cultuurcentrum
  • drie welkomstpunten

Heb je een beperkt inkomen ?

UiTPAS zuidwest is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Voorwaarden :

  • Je bent gedomicilieerd in Kuurne
  • Je geniet een verhoogde tegemoetkoming met correcties. Breng hiervoor een klevertje van je ziekenfonds mee. (het laatste cijfer van het getal op je klevertje moet 1 zijn)

Je ontvangt een UiTPAS aan € 1 en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten. Deze kaarten en info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen in het Sociaal Huis Kuurne. 

Bekijk hier de permanente voordelen voor Kuurne (vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet, 43.3 kB).

Meer info ?

Een overzicht van alle UiTPAS-activiteiten vind je terug op de website www.uitinzuidwest.be en je zal deze activiteiten herkennen aan het bijhorende logo

UiTPAS-logo
Klik om te vergroten